Cicevac-Razanj NeZavisan web portal

Mihajlović posetila opštinu Ražanj

Ministarka Zorana Mihajlović je danas, tokom obilaska Ražnja, sa predsednikom Opštine Dobricom Stojkovićem razgovarala o problemima koje muče tu lokalnu zajednicu. Mihajlovićeva je novinarima nakon tog sastanka rekla da su razgovori bili jako uspešni i da su razmenjena mišljanja i informacije o nekoliko važnih tema značajnih za Opštinu Ražanj, koja se, kako je naglasila, nalazi na odličnom mestu.

mihajlovic razanj

“Ražanj se nalazi na dobrom mestu, u blizini Koridora, postoje određene mogućnosti i potencijali koje treba da iskoristimo i to mnogo brže nego što se to radilo u prethodnom periodu”, rekla je ona.

Ona je precizirala da se razgovaralo o uređenju industrijske zone u toj opštini i da je dogovoreno da se pokuša da se u što kraćem roku reše administrativni problemi.

Mihajlovićeva je navela da je sa predstavnicima Opštine Ražanj razgovarala i o izdavanju elektronskih građevinskih dozvola, a kojih bi trebalo da bude više čim se uredi industrijska zona.

“Razgovarali smo i o dva regionalna puta i očekujemo da naredne godine krenemo u neku vrstu njihove rehabilitacije”, kazala je ona dodavši da se radi i projektna dokumentacija za jedan most u tom kraju za koji je utvrđeno da mora da se sredi i da se očekuje da će za taj posao biti imenovan izvođač do kraja godine.

Predsednik Opštine Stojković je kazao da je sastanka sa predstavnicima Ministarstva saobraćaja i infrastrukture i resornom ministarkom bio veoma uspešan i da su doneti određeni zaključci u vezi sa tim šta će biti preduzeto u kraćem vremenskom periodu.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates