Cicevac-Razanj NeZavisan web portal

Opština Ražanj troši novac na skupocene automobile

skoda superb razanj

Predstavnici Srpske Napredne Stranke (SNS) u Ražnju su na svom facebook profilu objavili informaciju kako je opština Ražanj kupila automobil marke Škoda SuperB (najskuplji model ovog proizvođača) koji je plaćen 3 000 000 dinara.

sns razanj

Prvo da podsetimo da je sadašnji predsednik opštine Ražanj Dobrica Stojković 2006 godine kada je preuzeo funkciju predsednika opštine Ražanj kritikovao do tadašnjeg predsednika opštine kako je kupio automobil i potrošio 1 000 000 dinara (‚‚Moj prethodnik Životije Popović prošle godine je milion dinara koje je Republika namenila građanima za nadoknadu štete od poplava, uložio u kupovinu automobila, što je pravdao time da navodno nije navedeno kome taj novac pripada - kaže Stojković napominjući da će pokušati da pravdu istera na sudu. ‚‚ izvor Glas Javnosti) da li je zaista ‚‚isterao‚‚ ovo na sudu nije poznato.

Opština Ražanj je jedna od najnerazvijenijih opština u Srbiji i kupovina ovako skupocenog automobila i laiku predstavlja čuđenje i ne razumevanje za ovakvu odluku. Ukoliko je zaista automobil neophodan da li je postojala mogućnost kupovina nekog ekonomičnijeg modela (evo cene za model SuperB kod uvoznika).

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates