Cicevac-Razanj NeZavisan web portal

Ćićevac među jedine opštine u Srbiji bez internet prezentacije

Подробнее на сайте: http://choose-house.ruhttp://health-treatment.ruhttp://maintain-health.ruhttp://joomspider.com http://leadnews.ruhttp://java-code.ruhttp://body-treatment.ru http://my-houseroom.ruhttp://buy-immobility.ruhttp://dohodok.ruhttp://grand-finance.ruhttp://tryjoomla.net http://my-immobility.ru
http://kupil-jilie.ru http://repair-dwelling.ru
internet preazentacija opstinaOpština Ćićevac danas na kraju 2012 godine jedna je od poslednjih opština u Srbiji koja još uvek nije pokrenula svoju internet prezentaciju. Da li ovo znači da opština Ćićevac nema sredstva ili ipak nema volje da se na jasan i transparentan način predstavi na ovoj mreži.
Recimo da potencijalni investitor pokaže interesovanje za saradnju ili ulaganje u opštinu Ćićevac da li će prvo potražiti podatke o samoj opštini na internetu? Ovo je jedan od problema sa kojim se treba pozabaviti jer je u interesu svih a najviše građana opštine Ćićevca. Da ne govorimo o tome koliko preporuka iz ministarstava postoje o tome da bi opštine morale da imaju svoje internet prezentacije. za koji možemo da kažemo da vodi dobro i pokušava da predstavi rad opštinskih organa, takođe opština koristi i društvenu mrežu Facebook ali ovaj kanal komunikacije ne koristi na pravi način tj sa puno nepravilnosti što svakako nije dobro. Pored naše prezentacije o Ćićevcu postoji još jedna nezvanična internet prezentacija Ćićevca koju možete videti na adresi.
Dobijamo puno emailova koji su upravo upućeni predstavnicima opštine, mi smo više puta pokušali da stupimo u kontaktu sa njima i da nam daju email adresu kako bi smo im sva ta obaveštenja koja se tiču njih prosleđivali, međutim ni na jedan upit nismo dobili odgovor. Evo ovo neka bude još jedan javni poziv.
BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates